Day 5

Dag 5 på Hawaii och vår näst sista heldag härborta.. Känns ju lite sorligt..
 
Idag var vi på Pearl Harbor och tittade på USS Arizona. Om jag ska vara ärlig så var det väl inte det roligaste som finns att göra. Inte för att det inte var synd om de som dog men amerikanarna överdriver lite för mycket om det hela känner jag. "Bara" 2000 människor dog vilket inte ens är i närheten av vad USA gjorde mot Japan med atombomberna. Och i filmen om Pearl Harbor sa de att de vann ökriget mot Japan 1945 men de nämde inte ens hur och vad de gjorde. Så kunde inte riktigt känna medlidande. Är jag en dålig människa?
Det enda som jag tyckte var intressant var museet där de pratade mer om Japan,vad som hände och vad  som hände åren efter innan atombomberna såklarrt.
 
På kvällen så gick vi till stranden och badade. Varmare i vattnet än i luften när det blåser!
Träffade även Jacob från Sverige som kom in med flyg igårkväll. Jacob jag träffade på avresemötet innan USA. De bor på hotellet framför oss och ska även till Hanumana Bay imorgon för att snorkla! Så det var kul att få prata med en svensk kille!
 
PEARL HARBOR & USS ARIZONA MEEMORIAL
 
Big Boat
Vrakdelar
Man kan fortfarande se olja komma ut från botten. De vet inte hur mycket olja det finns kcar så de kan inte borra i båten för att kunna ta upp den. Så den får bara ligga där och ruttna
Alla som dog
Måste ju vara seriös på bilden. Inget leende för det skulle ju vara inapproperiate.
 
 SIGHTSEEING
 
Night
 
PS:
Har så sjukt många mer bilder men inte på min telefon! Få se till att få över dom till mig!
Sovdags nu
 
Hawaii | | En kommentar |

Day 3 & 4

Då ska jag väl ta och skriva ett långt inlägg om allt vi har gjort dessa två dagar!
 
Igår var jag för trött för att skriva ett inlägg even though vi bara var på stranden och solade! Dagen började med ett Yoga-pass vilket var väldigt skönt och kände mig utvilad efter det. Senare på dagen åkte vi till en undangömd strand där inget folk var så det var awesome. Vattnet var så himla skönt och vädret nästintill perfekt. Det var typ vad dagen bestod av. Vi åkte även till Hardrock Café och åt kvällsmat!
 
Idag så gjorde vi lite annat. Vi började med att åka till foten på Diamond Head vilket är en utdöd vulkan som användes som utkikspost i militären för i tiden. Vi hade en tävling om vem som var snabbast upp. Guess who won that race? Jag såklart! Sprang uppför en vulkanen på åtta minuter! Uppe på toppen hade man utsikt över hela Waikiki Beach så det var ganska nice! Efter det så åkte vi tillbaka till stranden och fick en andra surflektion! Inte lika bra idag då det nästan inte var någin vind så vågorna var inte så stora.. Men det var ändå såklart kul!
På kvällen åt vi mat på Bubba Gump vilken är en resturang från filmen Forrest Gump! Åt friterade räkor vilket var ganska så gott!
 
Fick även mina surfing bilder idag men kan inte ladda över dom på datorn då det är en CD och har ingen CD spleare på min dator..
 
Day 3 pics
 
 
Me and Nicolai from Denmark, awesome guy
 
Day 4 pics
 
 
Hawaii | | Kommentera |

Day 3

Jag var för trött för att skriva ett inlägg igår! Kommer ett inlägg om igår ikväll istället! Ha en bra dag!
USA | | Kommentera |
Upp