Lasertag, fotboll och värme

Dagen började med fotbollsmatch som jag även idag inte fick spela.. Jag och Dan har inte gjort tio träningar så vi satt på sidlinjen i den idag outärdliga värmen. Ca 38 C! Vi vann även den matchen. Innan dagens andra match så hann vi med att åka till min nya favorit matvaruhus, Cosco! Finns så mycket smakprover överallt så man behövde inte ens äta lunch!
Andra matchen för dagen vann vi också så vi är nu i semifinal som spelas på måndag!
Kvällen skulle spenderats med Dan och Nishesh men Dan fick förhinder så vi åkte och köpte frozen youghurt och spelade Lasertag istället. Det är så sjukt kul!
 
Imorgon så ska vi till Lake Mead som är en sjö utanför Las Vegas för att åka vattenskoter!
 
Jag och värdfamiljen på Pizza Rock igår. Jag, Nishok, Nishesh, Kristina, Ashok och Nishant
 
Allmänt | | 4 kommentarer |

Lite allt möjligt

Idag har jag fixat telefonen till ett amerikanskt simkort så att jag kan smsa, ringa och surfa även utan wi-fi. Det var lite problem med det innan vi fick ordning på det. Apple har alltså låst alla iPhone till landet man använde den i eller något liknande och Telia ville först att jag skulle skicka hem min telefon så att de kunde låsa upp den men allt som behövdes var en kod på mobilen så att de kunde låsa upp den. Så skickade koden, nollställde telefonen och satte i mitt nya simkort!
 
På eftermiddagen så var det fotbollsmatch, första för säsongen och vi vann med 3-0. Men får ju inte spela ännu, har fem träningar kvar! Men det är så sjukt varmt att spela fotboll i men kroppen har börjat anpassa sig efter värmen!
 
Senare på kvällen så åkte vi till flygplatsen och hämtade upp Nishok som är min tredje och äldste värdbror som bor i Reno, Nevada. Vi åkte sedan hela familjen och åt på Pizza Rock som hade all möjlig mat. Fick pizzabitar som först var till förrätt, sedan till huvudrätt och sist pizzabitar med chokladsås på till efterrätt! Något annorlunda men ganska gott!
Choklad pizza
Fick även en billd på Little Manhattan nattetid!
Allmänt | | En kommentar |

Fotboll

Fick idag reda på att jag inte får spela min första match imorgon.. Man måste ha gjort minst 10 träningar med sitt lag innan man får spela matcher. Så ser reglerna ut därborta.. Lite besviken men får göra debut nästa vecka!
USA | | En kommentar |
Upp