Universal Studios

Andra dagen i Los Angeles spenderade vi på Universal Studios i Universal City. Universal studios är inte bara en film studio utan lite av en nöjespark också. Många av attraktionerna var annorlunda genom att de var 3D så det kändes som att man åkte väldigt snabbt men oftast var man stilla och vagnen gungade lite.
 
De visade hur man använde en green-screen och hur mycket man kan göra med den. Ingenting i Hollywood är real.. Allt är fake! Om det är någon film eller serie som utspelar sig i New York så är det oftast inspelat i små upsatta städer i någon av alla studios i LA.De hade även en vatten show med eld och annat med stjärnor från bland annat The Walking Dead, Game of Thrones och Desperate Housewives. Vi åkte även på en Studio Tour där vi fick se olika inspelningsplatser för blandannat Jaws(Hajen), King Kong och serier som Desperate Housewives och How I Met Your Mother!
 
Universal Studios är skaparna av alla Transformers filmerna, Jurassic Park, King Kong, Fast and Furious och animerat som Dumma Mig, Shrek och The Simpson
 
 
Jurassic Park
Transformers-The Ride-3D, coolaste 3D jag någonsin sett
 
Water World
 
Var de spelade in delar av Hajen
 
 
 
Fast and Furious cars
 
Spring Break | |
Upp