Helgen

I helgen har jag varit på Track & Field Try-outs, kollat på the Oscar's och så har det regnat och inatt till och med snöat!! Det är faktiskt kallt här borta just nu!

Track try-outs gick ganska bra och kom lätt med i Varsity laget. Vi sprang tre sträckor, 400m, 200m och 100m. Gick bra på 400 och 200m men inte alls lika bra på 100m. Behöver mer tid för att komma upp i bra hastighet. Men tänker ändå inte springa 100m! 
 
På söndagen var mina ben väldigt trötta och låg bara inomhus och kollade på filmer och senare på the Oscar's som var rätt bra!! Regnade hela dagen också vilket kan ha varit sista regnet på flera månader men det är kallt här just nu och behövde till och med ta jacka till skolan! 

Men det konstigaste är att det snöade inatt runtom i Vegas förutom där vi bor.. Så det var coolt för man kan se snö på alla bergstopparna runtom dalen vilket jag inte har sett förut! Vädret skiftade väldigt snabbt från 22+ till 5 grader på två dagar!
USA | |
#1 - - Mamma:

Härligt. Grattis till plats i Varsityteam. Kram

#2 - - Elvis:

Hur många dagar är det tills du kommer hem nurå?? Saknar dig brorsan!💕

Svar: Ni kommer ju hit först om 93 dagar!! Saknar dig också!!💕💕
Erik Karnehed

#3 - - Anonym:

Hej Erik!
Det låter som om du hittat något roligt att göra nu när fotbollen slutat. Här är det vår på gång. Snön smälter och solen tittar fram rätt ofta. Kram från pappa

Upp