Rafting and Senior Night

Orkade inte skriva ett inlägg om söndagen igår så får bli idag istället!
Vi åkte på en rafting tur vilket är en båt i floden mellan Nevada och Arizona. Det var väldigt kul och vädret var perfekt! Kan inte fatta att det snart är vinter i Sverige och 30 grader här borta.
 
Idag (måndag) så hade vi vår sista hemma match i fotboll för säsongen så det var rätt mycket folk där! Det kallas Senior Night Game då det är den sista hemma matchen någonsin för alla seniors (Vi har fortfarande kvar play-offs).  Till och med cheerleading teamet var där med sina pom-poms vilket var coolt! Efter matchen som slutade 1-1 så ropade coachen upp alla seniors en och en för att få dimplom och lite annat och han pratade om vad alla skulle göra efter high school, vilket college alla ska till och vad de vill läsa. Vi hade berättat för coachen innan vad vi ville göra så när han ropade upp mig så sa han att jag tyvärr har två år kvar i den svenska skolan och att de inte tar studenten till de är typ 46.
Lake Mead
Hoover Dam
Palo Verde High School Mens Soccer
Cheerleading teamet!
 
USA | |
#1 - - sannafotografier.com:

Va fina du har de :)

#2 - - Pappa:

Häftiga bilder!
Gissar att både kameran och ditt minne har fullt upp med att ta in allt. Så mycket storslaget du får se och många nya människor du får träffa! Tur att skolan är så enkel att du hinner med det roliga också!

#3 - - Mamma:

Jättefina bilder. Kul avslutning för dig. Vilket äventyr.

#4 - - Åsa Aldin:

Hej!

Kul att läsa om hur du har det!
Ha det så gott!!
fam. Aldin

Upp