Fredag & Lördag

Mycket har hänt på två dagar! Igår (fredag) så var vi på amerikanska US Air Force Base som är en av de största militär flygbaserna i hela USA. Gjorde det istället för skola.
 
Och på lördag hade vi Regional Finals vilket vi tillslut vann med 2-1 så är nu Region Champion! Matchen var väldigt jämd och det stod 1-0 till dom enda fram tills sista minuten men med 20 sekunder kvar så gör vi mål och tar matchen till övertid. Matchen var på konstgräs så hela kroppen gjorde ont efter att ha spleat 90 minuter. I andra övertids halvleken gör vi 2-1 och vinner matchen för härborta har man Golden Goal istället för att spela hela tiden fram tills straffsparkarna. Nu så är vi i State semifinal och slåss med fyra lag om att bli det bästa laget i Nevada!
Reaper (drönare)
Amerikanskt plan från WW2
Amerikanskt plan från WW2
Japanskt plan från WW2
Thunderbirds
 
 
Region Champs
Me,Coach & Nishesh
 
USA | |
#1 - - EvaK:

Grattis t vinsten! Det verkar varit en tuff match! Här +11 grader o sol alltså långt t vintern! Vi saknade dig i Fredrikshamn!

#2 - - Pappa:

Grattis Erik!
Chans till delstatsmästare låter riktigt stort! Gissar att du som vanligt slet enormt hårt och med stort hjärta.

Flygplanen som jag alltid drömt om att få se hann du nu före mig med! Gissar att det var massor med plan och berättelser kring deras historia.

Du är med på så många aktiviteter och happenings där borta att vi undrar hur du ska kunna anpassa dig till vår lite lugnare och monotonare vardag!

Kramar från Pappa!

Upp