Christmas Eve & Day

Då var min första amerikanska jul över! Det var jätte mysigt men det var inte riktigt samma känsla som julen hemma i Sverige. Men jag har haft det jätte bra! Öppnade presenter nu på morgonen, fick lite kläder, skidvantar och massa annat smått och gott! Kände inte i år lika mycket julkänsla som vanligt men kan bero på att det inte var pyntat lika mycket inomhus eller att jag bara saknade Sverige.
 
Imorgon bär det av till Grand Canyon för vandring i 3 dagar vilket ska bli väldigt kul! Kommer ha internet så kommer troligtvis försöka lägga upp lite fina bilder under tiden!

Trevlig fortsättning!
 

Lite av julmaten. Är det något amerikanare är bättre än svenskar på är det alla sorters skinka och att göra potatismos (mashed ppotato)!
 
USA | |
#1 - - Pappa:

God Jul Erik!

Hösten har sprungit iväg här hemma med. Vi är så glada och lättade att du fått en sån härlig värdfamilj i USA! Ni verkar ha det riktigt bra. Det känns som om du utvecklas massor och lär dig mycket nytt. Tack för att du är så aktiv på bloggen och delar med dig av dina upplevelser!
Vi saknar dig och önskar dig och din familj i Las Vegas en god fortsättning!
Ha en riktigt bra tur i Grand Canyon. Det låter som om du kommer att få en ny oförglömlig upplevelse och många fantastiska bilder på trippen!
Kram från Pappa❤️

#2 - - EvaK:

Skönt att du hade en trevlig julhelg! Du får lära oss göra gott mos när du kommer hem! Halka inte ner i nåt stup i Gran Canyon!

#3 - - Anonym:

vad fin gran ! Du måste ha varit snäll , fä

Svar: Jag har varit ganska snäll faktiskt!
Erik Karnehed

Upp