Helgen

Helgen har spenderats i Phoenix, Arizona då Nishesh har haft en fotbollscup men det gick väl sådär för dom.. Vann inte en enda match utan det blev en oavgjord och två förluster. 4-4, 4-0 och 4-1. Phoenix ligger ca fem timmar bilresa från Las Vegas men sov seriöst hela vägen både dit och hem. Phoenix är en stor stad men ingen stad jag skulle välja bo i.. Vi gjorde verkligen ingenting i Phoenix utan de spealde bara matcherna och så var vi bara på hotellet. Så helgen var inte särskilt kul då vi inte gjorde någonting. Får se om jag följer med till Kalifornia de kommande två helgerna då de har cuper där de närmsta veckorna men vet inte.Ingenstans nära LA eller havet.
 
Att titta på fotboll får mig att sakna det så himla mycket och vet inte vad jag ska göra. Springer ju track nu men det kan inte jämföras med fotboll och är verkligen jätte tråkigt att inte spela..
 
Tog inga bilder alls då det inte fanns något att se och vädret var inte bra det heller.
USA | |
#1 - - EvaK:

Första gången du har lite tråkigt? Följer du med till Californien får du ju se lite mer av orterna utanför turiststråken. Kanske lite kul ändå!

Svar: Tror inte det för kommer bara åka dit för fotboll och kommer inte ha tid att titta runt
Erik Karnehed

Upp