Back home

Nu har jag äntligen tid att blogga igen efter några dagar med fullt upp! Får väl börja med att berätta om den sista dagen på Hawaii!
 
Sista dagen på Hawaii spenderades på Hanauma Bay med snorkling. Det var rätt schysst och fiskarna var vana vid människor så att man kunde komma riktigt nära dem och nästan röra utan att de simmade iväg. Tyvärr så såg jag ingen havsköldpadda vilket många gjorde så det var lite synd om mig tycker jag. Det finns lite över 400 olika fiskarter i Hanauma Bay tror jag.
På kvällen åkte vi till en Lua´u vilket är ett hawaiianskt party och en perfekt kväll avslutade en perfekt resa. Har gjort så mycket, träffat så många nya vänner och upplevt något helt annorlunda. Nya vänner från Brasilien,Chile, Tyskland, Danmark, Schweiz, Norge, Finland och Sverige. Resan var verkligen underbar och en av höjdpunkterna så långt under detta år! Haft så himla kul och det har varit så mysigt! Får även inte glömma att tacka mina underbara föräldrar för den här perfekta resan! Ni är verkligen bäst!
 
Lördagen spenderades med att säga hejdå till alla underbara nya människor och man vet aldrig nästa gång man kommer se dem! Sedan bar det av till San Fransisco och sedan hem till Las Vegas. Var hemma runt 1am.
 
Super Bowl Sunday var idag och den amerkianska fotbollsmatchen var riktigt bra! Super Bowl XLIX (49) spelades i Phoenix, Arizona mellan New England Patriots och regerande mästarna Seattle Seahawks. Slutresultatet skrevs till 28-24 till the Patriots vilket jag tyckte var rättvist och ville att de skulle vinna! Spännande enda in till slutet men ni kommer inte att förstå om jag försäker förklarar!
 
3/5 of the swedish squad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och detta är bara några av alla mina surfbilder!
 
Tack Belo Tour för en underbar resa! Mahalo and Aloha!
Hawaii | |
Upp